Godišnja nagrada Luka Ritz
Županijsko priznanje za najuspješniju odgojno-obrazovnu ustanovu 2014.
Priznanje Krunoslav Sukić
Pohvala za doprinos razvoju volonterstva
Pohvala za Naj-akciju 2019 U okovima geta
AmbasadoRI odgoja i obrazovanja 2020.
Nagrada Školski volonterski klub 2020.
Povelja za Naj akciju 2020.
Županijsko priznanje za najuspješniju odgojno-obrazovnu ustanovu 2021.
AmbasadoRI 2022.
Pohvala za razvoj volonterstva 2023.
AmbasadoRI 2024.
Korisni linkovi:
Centar za sigurniji internet
Virtualna učionica vezana
za sigurnost na internetu
//www.sigurnostnainternetu.hr/
Savjeti i preporuke za
neometano korištenje
internetskih usluga i zaštitu osobnih podataka.
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Komarci - edukativni film
dom mladoh
Ministarstvo znanosti i obrazovanja
Agencija za odgoj i obrazovanje
Hrvatska akademska i istraživačka mreža
Portal za škole
Hrvatski obrazovni portal
Prijava na stručne skupove
eMatica
Agencija za mobilnost i programe EU
eLektire
Pravobranitelj za djecu
U petak , 18.10.2013. treći razredi naše škole posjetili su PIK . S obzirom da smo cijeli tjedan u školi obilježavali Dane kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje ovaj posjet bio je logičan slijed događaja .
Već smo u autobusu bili vrlo uzbuđeni , a dan je bio stvoren za vanučioničku nastavu .
Mnogi od nas nisu ni znali da se naš poznati riječki kruh peče na Donjoj Vežici , pomalo skriven od prolaznika .
Na samom ulazu dočekala nas je gđa Đurđica obučena u bijelu kutu i tada smo shvatili da će obilazak pogona PIK-a biti vrlo zanimljiv i poučan .
Prošetali smo prostorijama PIK-a i saznali gdje se sprema brašno , kojim putem dolazi do miksera , kako se stapa sa ostalim sastojcima .
Najviše nas je oduševio ogromni mikser za miješanje . Iako se kruh peče noću ipak smo mogli doživjeti taj čudesni proces kojim od brašna , soli , kvasca , vode ... nastaje to fino i mirisno savršenstvo .
Upoznali smo puno vrsta kruha koji se u PIK-u peče i kamionima odvozi do trgovina .
Kruh se radi po tradicionalnoj recepturi i ponosni smo na naš riječki kruh .
Svima vama koji niste bili s nama možemo samo pokušati dočarati sve te mirise , ali i okuse jer smo imali priliku i isprobati sve te čudesne vrste kruha i peciva .
I sve je bilo baš onako .....MLJAC !
Više slika pogledajte u foto-galeriji!