Godišnja nagrada Luka Ritz
Županijsko priznanje za najuspješniju odgojno-obrazovnu ustanovu 2014.
Priznanje Krunoslav Sukić
Pohvala za doprinos razvoju volonterstva
Pohvala za Naj-akciju 2019 U okovima geta
AmbasadoRI odgoja i obrazovanja 2020.
Nagrada Školski volonterski klub 2020.
Povelja za Naj akciju 2020.
Županijsko priznanje za najuspješniju odgojno-obrazovnu ustanovu 2021.
AmbasadoRI 2022.
Pohvala za razvoj volonterstva 2023.
AmbasadoRI 2024.
Korisni linkovi:
Centar za sigurniji internet
Virtualna učionica vezana
za sigurnost na internetu
//www.sigurnostnainternetu.hr/
Savjeti i preporuke za
neometano korištenje
internetskih usluga i zaštitu osobnih podataka.
« Ožujak 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Komarci - edukativni film
dom mladoh
Ministarstvo znanosti i obrazovanja
Agencija za odgoj i obrazovanje
Hrvatska akademska i istraživačka mreža
Portal za škole
Hrvatski obrazovni portal
Prijava na stručne skupove
eMatica
Agencija za mobilnost i programe EU
eLektire
Pravobranitelj za djecu
U utorak 8. svibnja u okviru pratećih mjera Školske sheme predstavnici Vijeća učenika iz svih razrednih odjela okušali su se u novoj i zanimljivoj ulozi: kušača i ocjenjivača voća. Prema uputama voditelja radionice, gđe. Karmen Karlić i g. Žarka Mulca, učenici su imali prilike isprobati pet različitih sorti jabuke: idared (ajdared), fuji (fudži), granny smith te zlatni i crveni delišes (delicious) te saznati neke nove informacije od naših voditelja. Ocjenska križaljka obuhvaćala je vanjski izgled ploda (oblik, veličina, boja) i fizikalne osobine (čvrstoća, tekstura, sočnost, miris). Zaključili smo da su ukusi nekad različiti, ali su u jednom svi učenici složni: drago im je što su mogli sudjelovati u ovakvoj aktivnosti i što je njihovo mišljenje važno! Također su primijetili da je kušanje kriški različitih sorti iste voćke nešto što prvi put čine, pa je stoga ovo bilo posebno iskustvo.